Behandlingsmöte

Vägning idag och det har gått bra. Jag är nöjd med vad vågen visar, och har nu bevisat för mig själv att man inte går upp av att äta vanlig lagad mat och även massa godis då och då. Nu skrattar jag mest åt mig själv som trodde att min kropp var så annorlunda och skulle gå upp 5 kg om jag åt en bit choklad eller en middag med kolhydrater.

Vi har pratat om nya mål till nästa gång vi ses. Vägningen kommer att ske varje vecka och jag kommer att experimentera lite med maten för att se vad som händer med vågen. Målet inför nästa möte blir att äta en hel portion gröt med mjölk och frukt, och att äta två lagade måltider om dagen. Gröten kommer mer att bli som en markering för mig att det är okej och normalt att äta en portion och inte 3/4 som jag gör. Varför skulle just jag inte äta en portion som är angivet på förpackningen som en normal portion? Ibland så blir jag så besviken på mig själv som alltid måste vara annorlunda från majoriteten.





Kommentarer
Postat av: Lisa W

Du är så duktig! Inspirerande inlägg!

2009-01-08 @ 10:23:34
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är så bra. Du ger mig hopp. TUSEN KRAMAR!!!

2009-01-08 @ 10:43:35
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Mikaela

svar: ja det tycker jag verkligen att det är :)

2009-01-08 @ 16:08:11
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen
Postat av: Umma

Kommer ihåg tiden då jag trodde "Äter jag en bulle kommer den sätta sig, PRECIS lika stor, på min magen!". Som att kroppen skulle registrera allt så kallat onyttigt och bara blaffa upp det som fläsk?! Nonono, lite smartare sen dess har man blivit ;)

Skönt att du upptäckt det oxå. Och stort lycka till med kampen!

2009-01-08 @ 16:27:24
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Umma

Japp och det "skumma" är att ju bättre man äter av allt; Protein, Kollisar och Fett; Desto smartare blir man! :-) Desto mer förstår man att allt inte sätter sig som ett fettlager kring kroppen utan hjälper knoppen att tänka ordentligt.

2009-01-08 @ 21:02:06
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Ambika

Skön upptäckt du gjort! Hoppas att det fortsätter på samma bana och jag kan lova dig personligen att ingenting händer om du vågar äta en hel portion gröt. Ingenting! Kram :)

2009-01-08 @ 21:39:42
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Ambika

Tack för tipset, jag följer båda bloggarna sedan länge och får mycket inspiration därifrån. Hoppas du haft en bra kväll. Kram!

2009-01-08 @ 22:57:46
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0