illamående

Kom  hem för en stund sen. Jag har mått illasen klockan 2 och vet inte riktigt vad detta beror på. Känner därför inte för att äta, men vet att jag måste. Jag ska inte skippa mina måltider. Blev ett äpple nyss och ska äta middag snart. Blev ingen riktig lunch i skolan heller, utan två knäckenmackor med ägg och en joggi. Men seriöst, jag kan inte sitta under lektionstid och äta värsta middagen. Nu har jag bara ångest. Jag är rädd att jag rubbar matsystemet hela tiden. Jag vill ju äta regelbundet och lagom mycket, och helst lagad mat, men ibland så går det mot mig.

Till middag så blir det mammas böngryta. Inte så lockande nää, men jag kan inte leva på wok hela tiden. Måste variera maten. Så varför inte äta det som har lagats hemma när det väl finns mat. Min mamma för faktiskt jättegod mat!

Halv 8 tränar jag Capoeira i 2 timmar! Ser fram emot det. Har även fått ut min hemtenta och det ser lovande ut. Sätter inte igång förens imorgon i alla fall. Ingen stress!

Hoppas ni oxå har en bra dag. Ska fortsätta skriva ner mina frågor nu till psykologen nästa tisdag.

//Naa


Kommentarer
Postat av: ♥ Nadine

sv: Jättebra tips! Tack :)

2008-09-24 @ 16:47:20
URL: http://nadine.blogg.se/
Postat av: K

De som säger att jag inte skulle klara det är väl att jag tänker för mycket...



Hoppas illamåendet går över för dig! Bra att du äter ändå!



Kram!

2008-09-24 @ 17:03:46
URL: http://pavagigen.blogg.se/
Postat av: lisa

visst de låter kanske mkt med en sådan frukost, men man får inte heller glömma att det är dagens viktigaste mål. jag åt denna frukost och a blev inte helt sjukt mätt. mätt blev jag men jag stod mig också på den ändå fram till lunch, vilket var ngt nytt för mig

2008-09-24 @ 17:06:49
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: lisa

jag lovar, maten under dagen kommer gå så himla mkt bättre. suget dämpas ju liksom! värt att testa, ja lovar!

2008-09-24 @ 17:59:16
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Sandra

vad stolr jag blir över dina måltider! du är en förebild. och tack för en GLAD blogg - vi har på tok för få sådana i vår lilla sfär.



bamsekram ända ner till malmö!

2008-09-24 @ 19:06:44
URL: http://bullkamp.blogg.se/
Postat av: M

Läste dina frukostfunderingar. Att äta samma frukost varje dag är ju ingen fara, bara man inte äter samma tre gånger per dag. Tycker det är opedagogiskt av psykologen att säga något annat, ifall du känner sig trygg med din frukost är det ju onödigt och riskabelt att ändra till något man känner sig osäker på.

Har du läst mattillåtet?

Jag har läst näringslära, medicin, idrottsfysiologi m.m. så fråga gärna om det är något jag kan hjälpa dig med.

Kramar M

2008-09-24 @ 20:23:38
URL: http://marielive.blogg.se/
Postat av: Marie

Nej herregud, inte duger fruktsallad till frukost! Mer kvällsmål :) men visst kan man äta det till frukost, ta keso till och lägg till två mackor så är det en perfekt frukost.

2008-09-24 @ 20:45:34
URL: http://wwwminkamp.blogg.se/
Postat av: Marie

Phu, jag får försöka ta bort dom tankarna helt enkelt. Och du har rätt, så små tabletter innehåller inte mycket egentligen. Det är nog mest saken att jag sitter och äter på det hela tiden och inte kan sluta som är jobbigt, man känner sig fast på något vis, att man har börjat igen, det spelar inte så stor roll vad det är alla gånger. Men nu har jag klarat dagen, så jag har inget att klaga på :)



Okej, vad spännande med Malmö, har alltid haft en extra kärlek till skånska, men har aldrig varit i de trakterna. Ta hand om dig!

2008-09-24 @ 20:47:53
URL: http://wwwminkamp.blogg.se/
Postat av: Lisa W

Det är så svårt med lagade måltider när man inte har ett "fast" schema, tycker jag! Vet vad du menar med att inte kunna sitta och äta matlåda var som helst!

2008-09-24 @ 23:29:10
URL: http://acceptans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0