Thank yoooou

I en och en halv månad har jag skjutit fram mailet om min praktik vårterminen 2009. "Inte nu, jag är trött, jag gör det imorgon, jag är deprimerad, det tar på min kraft, bla bla bla". Panna påminde mig nyss om det, och jag skrev brevet och skickade iväg det. Ibland behöver man en liten putt från någon annan. Tack!

Kommentarer
Postat av: Nikki

Tror det är väldigt mkt vanesak m spinningen! Va på 5-6pass/vecka årets första kvartal(!!)!! Fattar inte att ja gick tillbaka efter 1a som en kompis tog m mig på.. PEST & PINA!!



Hoodia... ångestdämpande effekt har de nog.. vilket för mig är bra, men jag ångrar att jag började eftersom ångest å depp blir mer påtaglig dagarna utan hoodian! Träningsmässigt får jag samma effekt med som utan och hungerkännslorna kör sitt egna race... ^^



Funderar du på å best?



2008-10-09 @ 10:08:43
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Panna

Nice work ^^

2008-10-09 @ 10:24:31
URL: http://awishfornormality.blogg.se/
Postat av: Nikki

Ben there, done that... efe alltså...



Sunt att inte börja med Hoodia då! <3

kramar

2008-10-09 @ 16:35:19
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: lisa

Jo men visst är det så. en knuff i rätt riktining liksom. det behöver vi alla ibland.

fattar du hur mycket dina kommentarer betyder för mig, du är underbar och gör mig väldigt gott. hoppas jag ger dig iaf ngt litet tillbaka.

jag är ensambarn ja. så all "fokus" hamnar ju liksom på mig, vilket är både på gott och ont. Men mina föräldrar vet. Mamma jobbar som lärare och har hand om barn jämt ju, så hon har liksom alltid försökt förståt mig och sådär. Innan jag berättade för min pappa, eller snarare innan han insåg hur läget stod till, så kunde vi bli lite små-sura på varandra. han undrade ju givetvis varför jag var så sur ibland, varför kylskåpet var tomt helt plötsligt eller hur ja kunde klaga på om de var fett i stekpannan osv. Men mer och mer efter hand så har vi nu fått en kanon relation. vi pratar öppet, jag kramar tillochmed pappa ibland :)

Det jag vill säga är att allt blir mycket lättare när familjen vet. Alla slipper obehagliga överraskningar liksom. man kan istället prata om ngt "annorlunda" har inträffat eller inträffar, ja du förstår väl vad ja menar där.



hoppas du får en härlig torsdagskväll. vad är de för praktikplats du söker?

2008-10-09 @ 17:47:56
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Louise

svar: Mamma har väl kommenterat det någon gång, men ingen annan egentligen. Jag tror (fast jag vet inte riktigt säkert - kanske är mitt omdöme påverkat av sjukdomen) inte att jag ser så smal ut till skillnad från andra unga tjejer. Och jag använder inte direkt tajta kläder som framhäver min kropp...

2008-10-09 @ 19:11:56
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är som du, skjuter upp saker... men nu va du allt bra!!

2008-10-09 @ 19:18:52
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0