lite hjälp, tack?

Jag skulle vilja lägga in en bild på bloggens startsida. Går det inte och göra på blogg.se, eller hittar jag inte funktionen?


Kommentarer
Postat av: Sofie

Menar du profilbild? Jo, det går. Dock har jag inte lyckats få dit en profilbild på min blogg heller... fast jag har lagt in en.. Skumt!



Ja, mina vänner vet om, eller i alla fall de flesta. De läser bloggen o kommenterar ibland, men vi pratar inte så mycket (typ aldrig) om det när vi ses, men de accepterar att jag inte vill fika/äta mera eller inte vill dricka ibland och de vet om att jag behöver vara själv ibland och andas. Samtidigt som jag faktiskt är bland de som äter "bäst" när vi äter och ibland är det jag som föreslår en pizza eller nåt i den stilen. Så det märks inte så mycket att jag har ÄS när jag är med andra, vill inte skada dem med min ångest typ.

Kramkram

2008-10-28 @ 10:09:33
URL: http://onie.blogg.se/
Postat av: Nolita

Du fattar inte vad glad jag blev när jag läste din kommentar. Fattar du vad duktig du är! Kommer du ihåg när du inte visste om du skulle berätta för din mamma eller inte. Nu har du gjort det, och öppnat dig så mycket mer på köpet! Jag skall försöka göra som du. Många gånger skäms jag och vill bara vara själv. Det är det som är lite farligt. Att ju mer man fastnar i ätstörningen, desto mer stänger man av, stänger ute. Iaf jag. Men skall verkligen försöka att öppna upp även om det är svårt. Så mycket lättare här att öppna upp än hemma. Jaja.

Hoppas du får en härlig dag Naa! Det skall jag ha har jag lovat mig själv=) Kramar

2008-10-28 @ 11:44:58
URL: http://www.metrobloggen.se/limit
Postat av: Kostrådgivaren

Bara det är ju fantastiskt! Var stolt över din kropp.

2008-10-28 @ 12:34:20
URL: http://kostradgivaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0