Tack!

25 juli skrev jag mitt första blogginlägg här, där jag för första gången erkände för mig själv att jag hade en ätstörning. Strax därefter så kom Lisa i kontakt med mig och det öppnades ett helt rum med tjejer i samma situation som jag. Nu när jag tänker tillbaka på den tiden så känns det som om det var år sen. Vi har vuxit så mycket under dessa få månader och de flesta av oss får någon behandling nu. I början så var den knappt någon alls som hade berättat om sin ätstörning. Jag skulle vilja säga Tack till er alla som varit med mig och följt mitt liv, samt låtit mig ta del av ert liv. Den styrkan ni har gett mig har gjort att jag vågat söka hjälp. Jag har fått tillbaka min tro på livet och min tro på mig själv. Jag vågar leva mer än jag vågat innan. Jag vågar se mig i spegeln och tycka att jag är värd ett bra liv. Och jag har börjat inse att jag är värd mina föräldrars och mina vänners tid. Jag är skyldig er så mycket, och jag kommer aldrig sluta uppskatta det ni gjort för mig.

Det finns inget annat, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Panna

Vad glad jag blir!

2008-11-11 @ 17:52:28
URL: http://awishfornormality.blogg.se/
Postat av: Panna

Så är det, nästa möte med läkaren är om över fyra veckor. Men jag skulle prata med en psykolog och en sjuksköterska framöver som jag förstod det, och de bokningarna sköter inte hon.



Jag antar/hoppas att den som sköter sånt ringer mig och fixar de mötena. När jag ska träffa läkaren nästa gång kommer det mest vara en kort genomgång av provsvar och sånt, så jag måste få träffa nån annan också!

2008-11-11 @ 18:03:34
URL: http://awishfornormality.blogg.se/
Postat av: Lisa W

...och vi fortsätter att följa dig! Fint att se dina ständiga framsteg (och vi finns här när du mår dåligt också och det känns som tusen steg tillbaka såklart!)

2008-11-11 @ 19:02:41
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Malin

Klart vi fortsätter att följa dig. Tycker också att det känns så skönt att så många av "oss" har sökt och får hjälp, tänk vad vi har kommit långt! Kram

2008-11-11 @ 20:38:18
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Nikki

På något sätt känns det där ganska ömsesidigt... På ett (väldigt) bra sätt! =)



Fortsätt kämpa! Kramar

2008-11-11 @ 22:11:19
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Nolita

Ja visst har du rätt. Även om vi har våra svackor så kämpar vi vidare. För å inte tala om hur mycket vi hjälper varandra. Tack själv för allt du gör. Du är en underbar tjej!

2008-11-13 @ 00:38:26
URL: http://www.metrobloggen.se/limit

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0