Minskad tid vid datorn!

Sitter och äter lunch nu innan jag sticker till skolan. Tänkte ta en promenad dit med min nya ipod. Laddat den med massa skön musik så jag ser verkligen fram emot promenaden. Gick upp 7 imorse så att jag skulle hinna äta lunch innan jag gick till skolan. Känns dumt att behöva planera i minsta detalj för att hitta äta. Men med tiden tror jag att det ska gå bättre och att man ska kunna äta lite när som. Det kommer ändå att jämna ut sig i slutändan.

Började plugga redan vid 8 och det går mycket bättre att plugga på morgonen än på eftenmiddagen. Annars så brukar jag alltid sätta mig vid datorn och fastna här. Så från och med idag så ska jag dra ner på tiden jag spenderar vid datorn. Sitter här och glor väldigt många timmar dagligen, bara för att jag är lite rastlös. Hade fått så mycket mer plugg gjort om jag kunde slita mig härifrån. Så nu gör jag ett försök. Allt dataanvändande som inte är jobb eller skolarbete ska begränsas. Jag tror att jag kommer må bättre då. Men jag ska självklart fortsätta skriva och läsa era bloggar. Vi kämpar tillsammans!

Kommentarer
Postat av: Lisa W

Jag gör likadant!

2008-11-13 @ 14:16:51
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Sophie

Dator tar alldeles för mycket tid i mitt liv också. Borde motionera och plugga ist :P



Svar på din kommentar: Jag ska ta reda på om man kan få dem (BUP) att utelämna varför jag går dit, bara säga att jag mår dåligt typ.

2008-11-13 @ 16:38:32
URL: http://supinesophie.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vet min vän, jag vet. Hur har din dag varit? Kram

2008-11-13 @ 22:45:12
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Nolita

Det gör vi. Kämpar tillsamans. Kan nog vara bra som du säger att minska data tiden litegrann. Ta hand om dig vännen. Kram

2008-11-13 @ 22:49:54
URL: http://www.metrobloggen.se/limit
Postat av: Panna

Datorn är livsfarlig! Jag kan spendera en hel dag i sängen med datorn i knät bara för att jag inte orkar ta tag i mitt liv. Sen när jag väl får tummen ur har jag tusen saker att fixa.



Som nu. Jag har massa med astronomi att plugga, som jag mycket väl kunde tagit tag i tidigare. Men icke!



Kram

2008-11-15 @ 07:41:02
URL: http://awishfornormality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0