ajajajj

Min mormor ville ha lite tips från en "matkunnig" då hon är diabetiker. Efter en stunds babblande oss emellan så frågade hon mig varför jag äter så kontrollerat som jag gör. Jag hade inget svar som jag ville dela med mig av. Då sa hon 'det behöver du inte gör, du är inte tjock'.

Efter samban så satt vi kvar en stund och pratade. Min tränare berättade hur viktigt det är att ha en fin kropp eftersom vi uppträder en del.

Träffade rakt i hjärtat!

Nej, de kanske inte menar något illa, men ... i cant help it

Kommentarer
Postat av: Panna

Du är fin, precis som du är. Tro mig. Det är inte något jag säger för att du ska må bättre (jo, det också förstås ^^). Men framförallt: Det är sant!



Förmodligen är det du som förvränger deras ord och tankarna bakom dem. Tro inte på din förvrängning!

2008-12-15 @ 22:56:17
URL: http://awishfornormality.blogg.se/
Postat av: elin

Din uppfattning av verkligheten är inte alltid detsamma som den verkliga verkligheten. Hjärnans makt är överväldigande, kom ihåg det.



Ta hand om dig!

2008-12-16 @ 01:46:08
URL: http://hiraedd.blogg.se/
Postat av: lisa

Bra att du är tillbaka :)

2008-12-16 @ 07:20:13
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Louise

man tar åt sig så himla mycket av ALLT alla säger.. spelar ingen roll vad de säger, man vinklar det så det blir en pik åt en själv.. är precis likadan. skulle någon säga "du är inte sjukligt smal längre" skulle jag ta åt mig och tro att den personen tycker jag är tjock nu. helsjukt! kämpa på, kramar

2008-12-16 @ 09:07:10
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Helena

lilla vännen. du är ju hur fin som helst! inte tjock NÅGONSTANS. folk som inte har ätstörningar tenderar att använda viktord på ett annat sätt än vad vi gör. "inte så tjock" brukar betyda smal osv... men vi läser ju in himmel och jord i dessa tre ord. "Jasså, hon menar att jag är tjock, men inte sååå himla tjock". vi måste lära oss att se bortom ordens betydelse och framtoning. oftast är det vi som tolkar in för mycket i små små ord.



för du är inte tjock. du är alldeles alldeles perfekt på att vara precis som du är. :-)

2008-12-16 @ 09:33:05
URL: http://bullkamp.blogg.se/
Postat av: katten

Åh håller med alla kommentarerna här, man förvränger alla kommentarer som handlar om kroppen och vikten. Jag själv bröt typ ihop igår när min pappa skojsamt gissade på att jag vägde 70 kg. Han sa inte att han skojade förrän idag, så jag har gått runt och trott att han trodde det och börjat tro det själv. Det säger att vi måste jobba på vår självkänsla!

2008-12-16 @ 17:44:45
URL: http://taggigros.blogg.se/
Postat av: A

Ajdå, ibland träffar det bara fel. Hoppas att du kan tänka logiskt och se att det faktiskt inte menas på det sätt som det ibland kan uppfattas som.

2008-12-16 @ 17:46:52
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Panna

Nej, det var ett par pensionärer på jobbet som inte hade känt det heller. Så du är i gott (pensionärs-)sällskap :P

2008-12-17 @ 09:10:40
URL: http://awishfornormality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0